(vlog) Cărți noi la Librăria Bestseller

Gândul zilei este: Începeți diminețile corect!

Este gândul spus în această dimineață de bunul meu prieten Vladislav Baltag, de la care am învățat cum pot să încep ziua energic, să nu amân și să acționez cu încredere.

La librăria Bestseller avem grijă să aducem în permanență cărți noi. Zâmbetul pe fața clienților noștri este cea mai bună motivație pe care o putem avea. Suntem foarte încântați de ideea care am avut-o de a fi nu doar o librărie, ci și o cafenea literară. „Bestseller. Boos, Tea & Coffee” este locul în care poți citi cartea dorită savurând o ceașcă de ceai sau cafea. Considerăm că atunci când vizitatorii noștri au posibilitatea să citească din cartea care îi interesează fac decizii mai reușite astfel încât vor mai reveni.

librarie-3

Împreună cu colegi din JCI am avut o discuție despre problemele cu care se confruntă tinerii antreprenori din Republica Moldova cu scopul de a contribui la scrierea unei politici publice asupra acestui subiect. Printre cele mai stringente probleme identificate este birocrația instituțiilor publice care duce la pierderea timpului, impozitele și taxele existente care favorizează companiile cu rulaje mari și defavorizează companiile aflate la început de activitate, procedurile vamale care iau de 5-7 ori mai mult timp decât în țările vecine ș.a.

După un an de la lansare, am fost pentru prima dată în vizită la spațiul de co-working iHUB deschis în incinta Facultății Energetică și Inginerie Electrică a UTM. Locația găzduiește startuperi și liber profesioniști în domeniul IT. Rezidenții beneficiază de o ambianță confortabilă – spații de lucru perfect adaptate tendințelor, necesităților și resurselor.

Seara am fost la Baker Street, localul despre care Diez scria că a readus la viață o intersecție din Chișinău. Aici te simți ca într-o familie prietenoasă. Culori plăcute, muzică relaxantă și mâncare gustoasă.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s